söndag 25 januari 2009

Ännu en helg närmar sig sitt slut...

Hur kan alla helger gå såå fort??? Man hinner knappt inse att den börjat innan den är slut! Efter mormors kalas hade Mikaela och Tilda bestämt att dom skulle sova över så dom åkte till Tilda och packade alla viktiga "sova över saker" och sen dök dom och systers familj upp här och kolla på Körslaget och pratade...
Tror inte tjejerna sovit sådär överdrivet mkt men dom verkar haft kul! =)
Just nu leker dom i snön!

På fm kom mormor och morfar hit med sina hundar och sen bar det iväg ut för att lägga spår... Triton har inte riktigt fattat poängen men det går bättre och bättre. Mikaela och Skrållan testade ett mini-spår och dom var superduktiga! Väldigt imponerad faktiskt!!! Men stjärnan på spår i vår familj är ju helt klart Nova, gud vad hon är duktig!
Ville ha ett lite svårare spår till henne än sist så jag la ett med bågar och vinklar och som dessutom korsades av mormors spår 2 gånger och färska rådjursspår 1 gång!!! Hon tog det rakt av! Och hej vad det gick i blötsnön!!!
Måste ta mig en funderare på hur hon ska få gå vidare med spårandet... Det är ju det hon tycker är roligast i hela världen!

Nu ska det bli skönt att vila en stund i soffan! Imorgon är det vardag igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar